Revalidatie in ziekenhuis gepland 27/2/24 t.e.m. 29/3/24

Het is weer een tijdje geleden dat ik hier nog iets gepost heb, de afgelopen maanden werden we door UZA naar UZ Leuven gestuurd om andere behandelopties te bekijken.

27 februari krijgt Elise weer botox, gevolgd door een opname van 5 weken voor intensieve revalidatie.  Ik neem in deze periode mantelzorgverlof op om bij haar te kunnen zijn. In het weekend mag ze naar huis.

Haar dagen worden gevuld met 2u kinesitherapie, 2u positionering waarbij de spieren worden opgerekt, 1u ziekenhuisschool en ergotherapie. Het belooft een pittig traject te worden, maar als ze het tot een goed einde kan brengen, zal dit zeker resultaat opleveren.

Elise zou het dan ook zeer leuk vinden moesten jullie haar in deze tijd willen steunen met aanmoedigingen/ kaartjes/ tekeningen… Het adres waar deze naar toe gestuurd kunnen worden, wordt later nog meegedeeld. 

Bezoek is mogelijk, indien ze niet te moe is na een zware therapiedag. Best eerst dus even contact opnemen met Christoph of Sofie.

Eén gedachte over “Revalidatie in ziekenhuis gepland 27/2/24 t.e.m. 29/3/24”

  1. we wensen Elise heel veel succes toe. Ze is een vechtertje en ook deze keer zal ze zeker en vast haar mannetje staan met vallen en opstaan. Tot toy toy👍👍👍

    Like

Plaats een reactie