Back to school!

Een nieuw hoofdstuk werd afgesloten. Elise gaat sinds dinsdag terug naar school… en wat heeft ze er plezier in! Geen enkele keer heb ik gehoord: “ik wil niet naar school” Integendeel als ze thuis is, maakt ze de boekentas voor mama en papa om naar school te gaan. Ze vult hem met boterhammetjes, fruit en drinkbus. Ze zet ons af op “de speelplaats” in onze woonkamer. Gaat ze boekentas wegzetten in de klas ( haar kamer). Ze geeft en kus en sluit ze af met: “ik kom je straks halen na de boterhammetjes”. Best grappig!

De Schoolstart deed ons weer stilstaan bij wat we tegen de juf moesten zeggen over haar evolutie… als we kijken heeft Elise toch wel een grote evolutie gemaakt in haar voortbewegen… nu kan ze met gemak 15 minuten rondcrossen met haar kayewalker. In maart kon ze er al 15 minuten in rechtstaan en wat korte afstandjes afleggen… soms besef je pas hoe goed Elise evolueert, als anderen het opmerken… het geeft toch een fijn gevoel… voor het eerst wordt Elise ook niet tot aan de auto gedragen, maar stapt ze zelf tot aan de auto in de garage… onze ruggen zijn zeer dankbaar voor deze evolutie! Haar wereld wordt weer wat groter, de handicap weer wat kleiner! Go girl!

Eén gedachte over “Back to school!”

  1. Hallo Sofie,

    Wat een leuke mail!
    Het is echt fijn dat Elise zo goed vooruitgaat; ze voelt zelf aan dat ze zelfstandiger wordt als ze zichzelf meer kan behelpen. Ze wordt groot, jullie meisje, wil jullie hulp niet altijd meer. Fijn voor haar, in ieder geval goed voor jullie ruggen gelijk je zelf al hebt gezegd en een hele geruststelling.
    En grappig dat ze het schoolgaan thuis zo naspeelt, hieruit kan je opmaken dat ze graag terug gaat.
    Letten jullie dan maar goed op in de klas, want anders zal de juf jullie misschien wel in de hoek zetten 😉

    Grtjs
    Suzanne

    Like

Plaats een reactie